A legfinomabb meggyes brownie

Elkészítés: könnyű | 23x30 cm tepsi

Hozzávalók / 23x30 cm tepsi:

  • 20 dkg vaj
  • 20 dkg étcsokoládé
  • 12 dkg cukor
  • 5 dkg rétes liszt + 5 dkg sima liszt
  • 3 tojás
  • 1 üveg magozott meggy

Elkészítés:

  • A vajat mikróban összeolvasztom a csokival. Hozzáadom a cukrot és elkeverem.
  • Egyesével belekeverem a tojásokat, utána a lisztet. Egy 22x30 cm tepsibe sütőpapírt terítek, elkenem rajta a masszát és megszórom a meggyel.
  • 170°C-ra előmelegített sütőben (alsó-felső sütéssel középen) pontosan 25 percig sütöm. Tűpróbával ellenőrzöm.

Tippek


  • Ha éppen nincs kéznél rétesliszt, sima liszttel is hasonló lesz!

További képek