A legfinomabb meggyes brownie
Elkészítés: könnyű | 23x30 cm tepsi
Elkészítés: könnyű | 23x30 cm tepsi
Hozzávalók / 23x30 cm tepsi:
- 20 dkg vaj
- 20 dkg étcsokoládé
- 12 dkg cukor
- 5 dkg rétes liszt + 5 dkg sima liszt
- 3 tojás
- 1 üveg magozott meggy
Elkészítés:
- A vajat mikróban összeolvasztom a csokival. Hozzáadom a cukrot és elkeverem.
- Egyesével belekeverem a tojásokat, utána a lisztet. Egy 22x30 cm tepsibe sütőpapírt terítek, elkenem rajta a masszát és megszórom a meggyel.
- 170°C-ra előmelegített sütőben (alsó-felső sütéssel középen) pontosan 25 percig sütöm. Tűpróbával ellenőrzöm.
Tippek
- Ha éppen nincs kéznél rétesliszt, sima liszttel is hasonló lesz!