Fehércsokis-aszalt gyümölcsös szelet

Elkészítés: könnyű | 23x30 cm tepsi

Hozzávalók / 23x30 cm tepsi:

  • 20 dkg fehér csokoládé
  • 20 dkg vaj
  • 3 tojás
  • 5 dkg rétes liszt + 5 dkg sima liszt
  • 10 dkg aszalt gyümölcs
  • 10 dkg cukor

Elkészítés:

  • A fehér csokoládét megolvasztom a vajjal, aztán belekeverem a cukrot.
  • Egyesével hozzáadom a tojásokat, utána beleszitálom a lisztet, alaposan elkeverem.
  • Sütőpapíros tepsibe öntöm és megszórom az aszalt gyümölccsel.
  • 170°C-os sütőbe kb 20-25 percig sütöm. Tűpróbával ellenőrzöm.

Tippek


  • Ez gyakorlatilag a kedvenc brownie receptem csak fehér csokoládéval.