Gesztenyés tiramisu

Elkészítés: könnyű | 5 desszertes pohár

Hozzávalók / 5 desszertes pohár:

  • 50 dkg gesztenyepüré (felengedett-ízesített)
  • 25 dkg mascarpone
  • 400 ml tejszín
  • 2 ek porcukor
  • 20 db babapiskóta
  • 10 db amarettini keksz
  • 3 adag hosszúkávé
  • 2 evőkanál bonbonmeggy aroma

Elkészítés:

  • Kávét összekeverem a bonbonmeggy aromával.
  • Tejszínt a porcukorral habbá verem.
  • Gesztenyepürét kicsit feldarabolom és a mascarponeval simára keverem. Hozzáadom a tejszínt és habzsákba töltöm.
  • A babapiskótákat a rumos kávéba egy pillanatra bemártom, eltöröm és 2-2 db-ot a poharak aljára teszek. Erre rakok egy amarettinit és egy adag krémet.
  • Megint a piskóta jön és a krém, tetejére 1-1 kekszet rakok.
  • Rögtön fogyasztható, de jól összeérnek az ízek ha egy kicsit áll a hűtőben.