Abbahagyhatatlan sajtos keksz
Elkészítés: könnyű | kb 40 db
Elkészítés: könnyű | kb 40 db
Hozzávalók / kb 40 db:
- 40 dkg sajt (10dkg parmezán + 10 dkg masdaamer + 20 dkg trappista)
- 2 tojás
- 20 dkg margarin
- 30 dkg liszt
- 2 nagy csipet só
Elkészítés:
- Sajtokat lereszelem és összekeverem.
- A lisztet elmorzsolom a margarinnal, sóval. Összekeverem a többi hozzávalóval és henger alakúra formázom.
- Folpackba csomagolom és a hűtőbe teszem 1 órára.
- Kis karikákat vágok, és picit megformázom. Sütőpapírral bélelt tepsibe pakolom és 170°C-on addig sütöm, míg picit barnulni kezd a teteje ez kb 10-12 perc.
Tippek
- Gyors és finom rágcsálnivaló. Minél többféle sajtot használunk hozzá, annál ízletesebb.